Aviziero este programul online care simplifica munca administratorilor de bloc si le arata lunar proprietarilor cum s-a calculat intretinerea.

Implementarea sistemului modern de lucru oferit de Aviziero in 2011 a permis companiei sa imbunatateasca serviciul oferit asociatiilor considerabil, prin realocarea timpului castigat in realizarea contabilitatii catre o mai buna comunicare si deservire a problemelor asociatiilor. Reducerea numarului de erori umane inerente acitivitatii de contabilitate a asociatiei, dar si accesul rapid la multitudinea de rapoarte existente in program au ridicat standardul de calitate al serviciului oferit.

Pentru membrii asociatiei de proprietari, transparenta in calculul intretinerii si al gestiunii fondurilor pe care o ofera utilizarea serviciului la care se adauga imbunatatirea proceselor de comunicare in triunghiul administrator-presedinte-proprietari reprezinta un punct esential in increderea pe care ne-au oferit-o de-a lungul timpului.

Odata cu lansarea acestui website, proprietarii, presedintii si cenzorii pot avea acces direct de aici in programul de gestiune folosit de companie.